Πως εργαζόμαστε

Με προτεραιότητα την επιτυχία σας

ΠΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ

Στη Car Rental Booking

Βήμα 1ο

Tο πρώτο βήμα είναι η προσωπική επαφή μαζί σας. Είναι ο μόνος τρόπος για να να κατανοήσουμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Σας ακούμε προσεκτικά και σας κάνουμε ερωτήσεις που στη συνέχεια θα αναλυθούν και θα χρησιμοποιηθούν για την επίτευξη των στόχων σας.

Βήμα 2ο

Μετά τη μεταξύ μας επικοινωνία, σας αποστέλλουμε μέσω email ειδικές φόρμες που πρέπει να συμπληρώσετε και να μας στείλετε προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία εγκατάστασης της εφαρμογής. Στις φόρμες αυτές σας ζητάμε όλες τις πληροφορίες.

Βήμα 3ο

Στη συνέχεια έχοντας όλες τις πληροφορίες που απαιτούνται, το εξειδικευμένο προσωπικό μας ξεκινά την εγκατάσταση και παραμετροποίηση της εφαρμογής σε δικό μας ασφαλή server με SSL certificate για την διασφάλιση των συναλλαγών.

Βήμα 4ο

Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση και παραμετροποίηση θα σας αποσταλεί email με τη διεύθυνση της εφαρμογής στο server μας καθώς και τους κωδικούς πρόσβασης για τη σελίδα διαχείρισης της εφαρμογής, ώστε να δοκιμάσετε ιδίως την άρτια λειτουργία της.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Λογισμικό online κρατήσεων & διαχείρισης στόλου για αυτοκίνητα & μηχανές.

Λογισμικό κρατήσεων, έκδοσης συμβολαίων, παραστατικών - myDATA & διαχείρισης στόλου.

Custom σχεδιασμός & κατασκευή ιστοσελίδων για εταιρείες ενοικίασης οχημάτων.

Υπηρεσίες SEO με εγγυημένα αποτελέσματα. Δείτε το site σας στην 1η σελίδα της Google.

Υπηρεσίες Google Ads για άμεσα αποτελέσματα. Εγγυημένη αύξηση των online κρατήσεων.

Σχεδιασμό & εκτύπωση κάθε είδους έντυπου & διαφημιστικού υλικού που τυχόν χρειάζεστε.

Επικοινωνία με την crb.gr

Καλέστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία. Θα χαρούμε πολύ να σας βοηθήσουμε!

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας καλώντας το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών στο τηλέφωνο  28430.29399 τις εργάσιμες μέρες και ώρες είτε συμπληρώνοντας την online φόρμα επικοινωνίας.