Πως δουλευουμε

Στη Car Rental Booking…

  • Η ποιότητα της δουλειάς μας και το επίπεδο της εξυπηρέτησης είναι ανεξάρτητη από το μέγεθος της επιχείρησης σας.
  • Η συνέπεια στους χρόνους παράδοσης και η υποστήριξη κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του κάθε έργου είναι για εμάς αρχή που ακολουθούμε πιστά σε όλη την πορεία μας σαν εταιρία.
  • Παρέχουμε εξειδίκευση, ποιότητα και συνέπεια, πάντα με το ήθος που μας διακρίνει.

 

Το πρώτο βήμα είναι η προσωπική επαφή μαζί σας. Είναι ο μόνος τρόπος για να να κατανοήσουμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Σας ακούμε προσεκτικά και σας κάνουμε ερωτήσεις που στην συνέχεια θα αναλυθούν και θα χρησιμοποιηθούν για την επίτευξη των στόχων σας.

Μετά την μεταξύ μας επικοινωνία σας αποστέλλουμε μέσω email ειδικές φόρμες που πρέπει να συμπληρώσετε και να μας στείλετε προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία εγκατάστασης της εφαρμογής. Στις φόρμες αυτές σας ζητάμε μεταξύ άλλων τον αριθμό των αυτοκινήτων που έχετε, την μάρκα, την τιμολογιακή σας πολιτική κ.α.

Στη συνέχεια έχοντας όλες τις πληροφορίες που απαιτούνται, το εξειδικευμένο προσωπικό μας ξεκινά την εγκατάσταση και παραμετροποίηση της εφαρμογής σε δικό μας ασφαλή server με SSL certificate για την διασφάλιση των συναλλαγών.

Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση και παραμετροποίηση θα σας αποσταλεί email με την διεύθυνση της εφαρμογής στο server μας καθώς και τους κωδικούς πρόσβασης για την σελίδα διαχείρισης της εφαρμογής, ώστε να δοκιμάσετε ο ίδιος την εφαρμογή και να διαπιστώσετε την άρτια λειτουργία της.

Στη Crb επενδύουμε σε μακροχρόνιες και υγιείς σχέσεις με τους πελάτες μας, ανταποκρινόμενοι πάντα στις νέες συνθήκες της αγοράς όπως αυτές διαμορφώνονται καθημερινά. Υποστηρίζουμε πλήρως τους πελάτες μας και στεκόμαστε δίπλα τους για οτιδήποτε χρειαστείτε.